Pivovar vaří širokou škálu oblíbených pšeničných a speciálních klášterních piv.
Historie pivovaru Lefebvre, situovaného v Quenastu (v Brabantském regionu Valónska) sahá až do roku 1876, kdy Jules Lefebvre, povoláním farmář, hospodský a pivovarník zakládá svůj vlastní pivovar.
Roku 1978 začíná s produkcí kvasnicových piv a navazuje kontrakt s opatstvím Bonne-Espérance, který pivovaru umožňuje vaření klášterního piva. Roku 1980 dochází k výraznému navýšení exportu. Zejména verze piva Bonne-Espérancé, která podléhala druhé fermentaci v lahvi, jde velmi dobře na odbyt.
Roku 1983 je uzavírán kontrakt s klášterem Floreffe, který pivovar Lefebvre opravňuje k vaření škály speciálních klášterních piv. Jedná se o Floreffe Blond, Floreffe Double, Floreffe Tripel, Floreffe Blanche a Floreffe Prima Melior.
Roku 1996 pivovar začíná s vařením speciálu Barbar – ležáku s medem, dle odkazu našich předků. V následujících letech se začíná také s vařením zimního speciálu Barbar brassin d’hiver, jehož produkce probíhá v období od října do února.
Jablečné pivo Newton je do rodiny přidáno roku 1998.
Pivovar se v současnosti věnuje především exportu, který tvoří téměř 80% celkové produkce.